ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΣΑΛΟΝΙ:

Ο πρώτος χώρος του σπιτιού, που συναντούν οι επισκέπτες και τα μέλη της οικογένεια σας, είναι πιθανόν το σαλόνι. Ένας χώρος όπου συγκεντρώνεστε με την παρέα σας, τρώτε καθώς βλέπετε τηλεόραση ή κάνετε την εξάσκησή σας στο μουσικό όργανο που έχετε.


ΚΟΥΖΙΝΑ:

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού μας, στο οποίο οι μαμάδες και νοικοκυρές περνούν καθημερινά πολλή ώρα. Και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το μέγεθος της -μεγάλη ή μικρή-, αλλά το πόσο οργανωμένη και λειτουργική είναι, πόσες έξυπνες και λειτουργικές «γωνιές» διαθέτει και κατά πόσο εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες κάθε νοικοκυράς. 


ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ:

Μερικές από τις πιο αγαπημένες μας αναμνήσεις, τρώγοντας με φίλους και συγγενείς, δημιουργούνται γύρω από το τραπέζι της τραπεζαρίας.


ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ:

Κάθε υπνοδωμάτιο στο σπίτι θεωρείται “ιερός χώρος”. Δεδομένου ότι περνάμε τουλάχιστον το ένα τρίτο της ζωής μας σε αυτό το χώρο, θα πρέπει να είναι όσο πιο δυνατόν ελκυστικός και άνετος γίνεται. 


ΜΠΑΝΙΟ:

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωμάτια μέσα σε ένα σπίτι. Είναι ο πρώτος χώρος που πηγαίνουμε όταν ξυπνάμε, και ο τελευταίος πριν πάμε για ύπνο. Όταν ξεκινάτε την αναδιαμόρφωση του μπάνιου σκεφτείτε τη χρησιμότητα του χώρου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*